Gedreven door naastenliefde en toewijding.​

Gemiddelde beoordeling 9,8/10
Klik hier voor de ervaringen

Over ons

En onze hoop voor u is vast, in de wetenschap dat u, zoals u deel hebt aan het lijden, zo ook deel hebt aan de vertroosting.

2 Cor 1:7

Het oud Griekse woord Diakonos betekent: huisdienaar. In oude culturen zorgde de ‘Diakonos’ voor zijn/haar meester, tot hun laatste ademtocht. Diakonos is een uitvaartonderneming die in betrokkenheid met u meegaat, gedreven door christelijke naastenliefde. 

Afscheid nemen van iemand die u dierbaar is, doet pijn. In die moeilijke tijd van het leven heeft u mensen nodig die u bij willen staan. Diakonos Uitvaartverzorging wil er voor u zijn met meeleven, respect en vakmanschap.

'Toen onze moeder wegviel, was het zo enorm rustgevend om te merken hoe beschikbaar en hoe meedenkend Diakonos was.
Wij namen afscheid van onze moeder. Diakonos was meer dan uitvaartverzorger, stond prettig die dagen echt naast ons. En Diakonos nam in de achtergrond alles weg, wat daarbij kon afleiden.'  J. Boekhout

Diakonos is sinds 2007 een ‘huisdienaar’ op wie u dagelijks kan rekenen rondom een overlijden. De wens van de overledene en de nabestaande staat bij ons in alles centraal. Wij dragen dan ook met trots het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

 

Inge van Kruistum-Salomons

Uitvaartleider

Aart van Kruistum - Diakonos Uitvaartzorg

Aart van Kruistum

Uitvaartleider

Piet Hopman - Diakonos Uitvaartzorg

Piet Hopman

Pastoraal medewerker