Gemiddelde beoordeling 9,7/10
Klik hier voor de ervaringen

Privacyverklaring

Diakonos kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruikmaakt van de diensten van Diakonos en/of omdat u contact met ons hebt opgenomen via ons e-mailadres of telefonisch. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Het verwerken van persoonsgegevens

Diakonos kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • e-mailadres

Waarom hebben jullie mijn persoonsgegevens nodig?

  • Contact houden over de invulling van de uitvaart
  • Het mailen van de kostenbegroting en de uitwerking van de uitvaart
  • Adres voor op de factuur van de uitvaart
  • Correspondentieadres op de rouwcirculaire
  • Doorgeven van uw gegevens na het afhalen van een grafmonument aan de steenhouwer.

    Uw gegevens worden niet zonder uw toestemming gebruikt voor zaken anders dan het regelen en vormgeven van de uitvaart. 

Hoe lang bewaart Diakonos mijn persoonsgegevens?

De bewaartermijn van het uitvaartdossier is 7 jaar. Uw geboortedatum wordt in de week na de uitvaart uit ons dossier verwijderd. 

Beveiliging

Diakonos neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en gaat hier vertrouwelijk mee om. Wanneer er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste, openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen neemt Diakonos passende maatregelen. De website van Diakonos maakt gebruik van een SSL-Certificaat om uw persoonsgegevens te waarborgen. Indien u het vermoeden heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen bestaan van misbruik, neem dan contact op met info@diakonosuitvaart.nl. Ook wanneer u meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons verzamelde persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen.

Google Analytics

Om het gebruik van onze website te kunnen analyseren houden wij statistieken bij. Met deze statistieken analyseren wij de werking van de website. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Daarnaast is de informatie die Google verzameld zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.
 

Inzage en wijzigen van uw persoonsgegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Prinsesselaan 38
3905 GL  Veenendaal
T: 0318  821 855
M: 06 173 97 332
E: info@diakonosuitvaart.nl

U heeft de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij van u verwerken en wat wij daarmee doen;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Klacht indienen

Bent u niet tevreden over onze verwerking van uw persoonsgegevens? Wij vernemen dit graag van u. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit betreft de Autoriteit persoonsgegevens. Op: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl kunt u lezen hoe een klacht kunt indienen.