Wij helpen u in de moeilijke tijd van afscheid nemen.

Gemiddelde beoordeling 9,8/10
Klik hier voor de ervaringen

Uitvaartkosten & Verzekeringen

Afscheid nemen van iemand die u lief is biedt vaak nauwelijks ruimte om na te denken over de financiële aspecten die aan een uitvaart zijn verbonden. Wij staan u bij in deze moeilijke tijd en zoeken naar mogelijkheden voor het geven van een waardig en stijlvol afscheid.

Overzichtelijk en transparant

Een dag na het overlijden ontvangen de nabestaanden een begroting. Zo komt er overzicht in de uitvaartkosten die gemaakt gaan worden. Diakonos vindt dat ook een aspect van goede zorg.

Als er weinig financiële middelen zijn wilt u uw geliefde ook een waardige en stijlvolle uitvaart geven. Diakonos Uitvaartverzorging wil dan – mede vanuit haar christelijke identiteit - met u zoeken naar mogelijkheden.

Ook als u elders verzekerd bent of een lidmaatschap heeft bent u vrij om gebruik te maken van de diensten van Diakonos Uitvaartverzorging.

Uw persoonlijke uitvaartwensen

Wij bieden u  graag de mogelijkheid om uw persoonlijke uitvaartwensen vooraf te bespreken met ons. Het vastleggen van uw wensen, geeft houvast aan uw nabestaanden en geeft u vooraf inzicht in de te verwachten uitvaartkosten. U ontvangt daarbij van ons een gedetailleerde kostenbegroting en wij zetten samen met u al uw persoonlijke wensen rondom de uitvaart op papier. 

Het is goed om uw wensen kenbaar te maken en te delen met uw naasten, hoe moeilijk dit ook is. Wij hebben daarom het Mijn uitvaartwensen boekje speciaal gemaakt, om met uw partner, familie en/of vrienden het onderwerp bespreekbaar te maken.